C – Vitamin

7. maj 2020 by Ingen kommentarer

Verdens vel nok mest populære vitamin

De fleste ved godt, at C-vitamin er et vigtigt vitamin, men vidste du, at vi mennesker ikke selv kan danne C-vitamin og derfor er nødt til at få det gennem maden? Forever Absorbent-C™ giver dig hele 60 mg C-vitamin og kostfibre i form af havreklid i en tyggetablet med citrussmag.

Til hvem?

Dette er et produkt til alle voksne kvinder og mænd, både yngre og ældre. Særlig velegnet til dem, der ikke spiser ret mange grøntsager, bær eller citrusfrugter og derfor gerne vil supplere kosten med et ekstra tilskud af C-vitamin.

Du får:

  • 60 mg C-vitamin pr. tablet
  • kostfibre i form af havreklid
  • en tyggetablet med frisk citrussmag
  • et produkt til alle voksne kvinder og mænd

c-vitamin kan købes her

Spred glæden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.