Frygten for frugt

8. maj 2020 by 1 kommentar

Frygten for frugt afholder alt for mange mennesker fra at beskytte deres helbred.
Den stammer hovedsagelig fra den udbredte misforståelse, at sukkeret i frugt er det samme som raffineret hvidt sukker og majssirup med højt indhold af fruktose. DET ER ABSOLUT IKKE TILFÆLDET.

Den naturlige fruktose og glukose i frugt og rå honning er meget forskellig fra raffineret sukker.
Det naturlige sukker i frugt, er bundet til antioxidanter, heriblandt resveratrol og polyfenoler, som er af afgørende betydning for at holde dig sund og rask.

I modsætning til hvad folk tror, giver frugt ikke næring til svamp, kræft, virusser, bakterier eller noget som helst andet, der ikke er godt for kroppen. Frugt bekæmper alt dette.

Fordi frugt er så let at fordøje, forlader frugtsukkeret maven og bliver optaget i blodet, nogle få minutter efter at du har spist frugten – det når altså ikke engang frem til fordøjelseskanalen.

Hvad der derimod er sygdomsfremkaldende, er for meget fedt i kosten. Trods de modediller, som forsøger at overbevise dig om det modsatte, belaster for meget fedtstof leveren og buggspytkirtlen, gør afgifningen sløv, medvirker til diabetes og fedtlever, fremmer ødem og vægtforøgelse, gør fordøjelsen langsommere og giver næring til patogener (Man omtaler organismer eller substanser som patogene, hvis de fremkalder sygdom )
Det er ikke det samme som at sige, at du ikke har brug for fedtstof i kosten. Det har du – det skal bare være det rigtige og i mindre mængder.

Så spis mere frugt og bladgrønt og mindre fedtstof. For din sundhed. Bliv Forever Fit

Spred glæden

Tags: , ,

One Reply to “Frygten for frugt”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.