Dine tre bedste venner

12. maj 2020 by Ingen kommentarer

Dine tre bedste venner til sommer. Er du begyndt at gøre dig klar til sommer endnu? Solrige dage, en kølig dukkert, lange sommeraftener … det er bare skønt.

1. Vores Aloe Sunscreen har solfaktor 30 og giver en god beskyttelse, selv på sommerens mest solrige dage. Ekstra vandfast, naturligvis. Smør rigeligt med solcreme over hele kroppen. Husk også de lumske steder, som ørerne og fødderne. Klik dig ind på vores hjemmeside, og tjek vores solskole ud. Her forklarer vi, hvorfor solen er kraftigere ved have, og hvad forskellen er på kemiske og fysiske solfiltre. Blandt andet.

2. Et godt tip er altid at have en Aloe Vera Gelly med i tasken. Så er du klar til alle hverdagens udfordringer. Det er praktisk taget Aloe vera-planten på tube. Er du blevet forbrændt af solen? Eller har du fået et kløende insektbid? Så kommer dette fantastiske produkt til undsætning. Plejende, beroligende og fugtbevarende. Og spækket med vores fineste Aloe vera.

3. Efter en lang dag kan det være rart bare at læne sig tilbage og slappe af med en skøn ansigtsmaske. Husk dine kunder på at lade vores luksuriøse aloe bio-cellulose mask give den vintertrætte hud lidt ekstra forkælelse. Få en ungdommelig, fugtet hud med en strålende glød på kun 20 minutter. Masken består af biocellulose mættet med et serum, der blandt andet indeholder vores fineste, fugtbevarende Aloe vera og natriumhyaluronat.

Alle tre produkter kan købes her.

Spred glæden

Tags: , ,

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.