Avocado

22. maj 2020 by Ingen kommentarer

Avocado er en af ​​verdens mest perfekte fødevarer. Det fordøjes let og indeholder over 25 essentielle næringsstoffer, herunder jern, magnesium og essentielle fedtsyrer, der hjælper kroppen med at fungere optimalt. Avocadoer øger kroppens evne til at assimilere næringsstoffer, så de er en vidunderlig tilføjelse til grønne blad salater, for at sikre korrekt optagelse af alle vitaminer og mineraler.

Avocado

De er også en fremragende kilde til glutathion, som hjælper med at styrke immunforsvaret, styrke hjertet, genopbygge nervesystemet og bremse aldringsprocessen. De enumættede fedtstoffer i avocado vender insulinresistens, hvilket hjælper med at stabilisere blodsukkerniveauet. På grund af sin ernærings profil er det en af ​​de nærmeste fødevarer til moders modermælk, idet den er en komplet og let assimilerbar mad med proteinforhold, der er lig med modermælken.

Avocado er meget folat, hvilket er vigtigt for kvinder i en fertil alder og er også kendt for at hjælpe med at forhindre slagtilfælde og reducere risikoen for hjertesygdomme. Prøv at tilføje et par avocados til din diæt hver uge og nyd fordelene ved denne lækre og sundhedsfremmende mad.

Spred glæden

Tags: ,

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.