Bruschetta med hytteost og avocado
22. maj 2020
Ingen kommentarer

Dejlig nem og enkel forret eller appetizer bestående af ristet brød med tomat, avocado og cremet avocado. En anderledes variant af den klassiske italienske bruschetta.

- Moden avocado (ca. 150 g)
- Tomat (ca. 125 g)
- 200 g. Hytteost
- Groft salt ½ tsk
- Lille fed hvidløg
- Landbrød (ca. 200 g) 4 skiver
- Salat, fx rucolasalat og rødbedeblade 25 g
Del avocadoen på langs, fjern stenen og skrab “kødet” ud med en spiseske. Skær avocadokødet i tern. Halver tomaten og fjern de våde kerner. Skær tomatkødet i tern. Bland hytteosten med avocado- og tomattern og salt. Rist brødskiverne. Flæk hvidløgsfeddet og gnid det på de ristede brødskiver. Fordel først lidt salat på de lune brød, derefter hytteostblandingen og til sidst resten af salaten. Server straks.