Drik dine grøntsager

25. maj 2020 by Ingen kommentarer

Spirulina, gojibær og flere end tyve andre grøntsager og frugter i farten til dig, der har andet at give dig til end at lave mad.

”Jeg kan ikke nå at lave rigtig mad i dag – jeg snupper bare en sandwich på vejen.” Kender du det? Det bliver ofte til tomme kalorier mellem jobbet og fitnesscentret, eller mellem børnehaven og supermarkedet.

Energi-boost

Nu tilbyder Aloe vera-virksomheden Forever dig et grønnere alternativ, Forever Supergreens. Forever Supergreens er en powerblanding af flere end 20grøntsager og frugter i smarte portionspakninger. Blandes simpelthen med vand eller anden drik efter ønske. Eller hvorfor ikke blande den i en smoothie eller i en nicecream? Foruden en masse vitaminer får du også et ekstra tilskud af mineralet magnesium, der blandt andet bidrager til et normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse. Altså et energiboost i stedet for et blodsukkerfald.

Legende let 

Glem fedtede måleskeer og pulver, der spildes på tøjet. Forever Supergreens fås i portionspakninger, der passer præcis til en dagsration. Nem at åbne og blande med vand, juice, smoothie eller hvad du bedst kan lide. Nemmere bliver det ikke. Så bland, drik og bliv klar til at yde.

Kan købes her

Spred glæden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.