WRAPS MED ADOBOKYLLING
21. august 2020
Ingen kommentarer

Ingredienser til 2 pers.
1 fed hvidløg
1 ps sojasauce
1 ps rød balsamico
2 bg honning
350 g kyllingeinderfilet
Salat
½ agurk
1 avocado
1 pk tortillas
Sød chilisauce
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader til tortillas (varmer du dem i mikroovn skal du ikke tænde ovnen).
- Adobosauce: Pres 1 fed hvidløg og bland med 2 spsk sojasauce, 1 spsk balsamico og 2 spsk honning. Rør til honningen er opløst. Vend kyllingen i saucen, sæt på køl ca. 8 min.
- Skyl og tør salat, del i blade. Fjern sten og skræl fra avocado, skær i skiver på langs. Skyl agurk, skær i lange stænger på ca. 10 cm.
- Steg kyllingen med saucen på en varm pande. Tilsæt ¼ dl vand og skru ned til middel varme. Lad simre til saucen er kogt ind, ca. 8 min. Vend kyllingen undervejs.
- Pak 4 tortillas ind i stanniol og varm dem i ovnen 2-3 min. (Alternativt kan de varmes i mikroovn ca. 20 sekunder/stk. uden stanniol).
- Fordel salat, avocado, agurk og kylling på tortillaerne. Rul sammen og server med sød chilisauce.