Armstrækninger

29. december 2021 by Ingen kommentarer

Her er hvad du træner, når du lave armstrækninger.

Du træner bryst, skulder og triceps i en armstrækning. Hvis du lader skulderbladet bevæge sig frit, så aktiveres serratus anterior også i bevægelsen. De primære muskler i en armstrækning er triceps brachii, pectoralis major, forreste hoved af deltoideus og serratus anterior.

Lav 2 -3 sæt med så mange du kan lave. Kan du kun tage 1-2 armstrækninger, er det helt fint, bar du er koncentreret om at udføre dem korrekt.

De udføres sådan. Du starter med hænder og fødder (eller knæ) i berøring med gulvet, hvor overkroppen er løftet og ret. Armene er strakte og herfra sænkes der ned, til der er kontakt mellem bryst og underlag. Der presses så op igen til strakte arme, og der er nu udført 1 gentagelse af øvelsen.

Spred glæden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.