Bladgrønsager

14. januar 2022 by Ingen kommentarer

Når vi får dette råd “Spis dine grønsager“ tænker vi ofte på det klassiske tilbehør til middagen i form af gulerødder, broccoli, ærter og grønne bønner.

Bladgrønsager – grundpillen i en salat, hvor alle de andre ingredienser er meget mere interessante – bliver til gengæld ofte afvist som kedelige og ringere. I virkeligheden fortjener bladgrønsager som hovedsalat, spinat, sølvbestik, vårsalat og brøndkarse anerkendelse for deres evne til at genoprette vores sundhed. Så frem for at være ligegyldige er bladgrønsager kongelige.

Det, der sker, når vi spiser bladgrønsager er, at disse blade skrubber og massere slimhinden i din mave, din tyndtarm og din tyktarm og dermed løsner gammelt affald, der har sat sig fast i form af gærsvamp, skimmel og andre slags svamp sammen med spildprodukter og lommer af affaldsstoffer, så det kan blive ført ud.

Spred glæden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.