Abrikoser

17. januar 2022 by Ingen kommentarer

Abrikosen er en utrolig fødevare, når det gælder foryngelse. Den har er højt indhold af aminosyre som cystein glutamin samt mineraler som selen og magnesium i deres bioaktive form. Denne frugt er også fuld af mere end 40 spormineraler, hvoraf nogle er bundet til hinanden som cofaktor-spormineraler.

Abrikoser er en fødevare, som forstærker B12 hvilket vil sige, at de fjerner skadelige elementer i fordøjelseskanalen, som står i vejen for kroppens sunde produktion af B12

Når du spiser en abrikos, opsuger og destruere skindet skimmel, gærsvamp, unødvendig Candida og andre skadelige svampe i kroppen, og dertil har skindet et højt indhold af enzymer og coenzymer, som virker beskyttende på dna.

Abrikos er en varmende fødevare. Den stabilisere energien og styrker væksten af røde blodlegemer, den gør hjertet stærkt og giver hjernen næring. Når dine reserver er nede, fordi du har presset dig selv til grænsen, så spis abrikoser – det er en fantastisk fødevare til at få liv i dig igen.

Spred glæden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.