Månedens produkt januar 2022

17. januar 2022 by Ingen kommentarer

Forever™ Bee Honey

100 % lækker honning og masser af smag

Luksuriøs, flydende honning med en farve som mørkt rav, hentet fra en af verdens mest eftertragtede honningproducenter i bjergegnene i Nordspanien.

Til hvem?

Forever Bee Honey er velegnet til alle, der godt kan lide honning. En fremragende produkt til dem, der ønsker at undgå almindeligt sukker, men stadig værdsætter en sød og god smag.

Honning op gennem historien

Lige siden tidernes begyndelse har mennesker overalt i verden elsket honning. Det ældste bevis herpå er et mere end 8.000 år gammelt hulemaleri fra Spanien af et menneske, der tømmer en vild bikube. Alle kulturer synes at have brugt honning og beundret biernes evne til at hente nektar hjem til bikuben og forvandle den til et af vores mest naturlige levnedsmidler.

Honning af højeste klasse

Spanien er en af Europas største honningproducenter, og særlig eftertragtet er den honning, der kommer fra bjergegnene i Nordspanien. Herfra henter Forever den honning, vi får her i Skandinavien. Og det er ikke nogen helt almindelig honning. Forever Bee Honey er en velsmagende, flydende honning med en farve som mørkt rav. De landområder, hvor bierne indsamler nektar, er rige på mineraler, og honningen modnes langsomt i vokskagerne, idet nektaren indsamles efterhånden som blomstringen foregår.

Et bedre valg

På grund af sit høje fruktoseindhold har honning et lavere glukoseindhold end almindeligt sukker. Det gør honning til et bedre valg som sødemiddel i drikke og bagværk. Drikker man te eller andre varme drikke, skal man bare huske, at høje temperaturer, over 40 grader, ødelægger enzymerne i honningen.

Køb den her

Spred glæden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.