Aloe Vera

21. januar 2022 by Ingen kommentarer

Aloe vera er berømt for sine lindrende egenskaber, når den udvortes på forbrændinger, sår, hudafskrabninger, blå mærker, insektbid og ikke mindst solskoldning.

Hvis man indtager den, har frisk aleo et meget bredere spektrum af virkninger. Hvis du føler at du har brug for lavementer og tarmskyldning, bør du gøre Aloe vera til en del af dit liv – at spise den udgør en tarmrensning i sig selv. Aleo vera er fantastisk til at afhjælpe forstoppelse.

Aloe Vera rummer også mere en 70 spormineraler, der er grupperet i uopdaget medicinske forbindelser. De samarbejder med det fytokemiske stof aloin og dæmper inflamation i tarmsystemet, hvilket gør aloe vera til et fremragende hjælpemiddel mod irritabel tyktarm, Crohns sygdom og tarmbetændelse.

Aloe veras betændelseshæmmende egenskaber forynger blindtarmen og også ileum (nederste del af tyndtarmen, o.a.) – en vigtig del af tarmkanalen, fordi det er her, kroppen producerer B12-vitamin, hvis fordøjelsessystemet fungere, som det skal.

Men det er ikke det hele. Når aloe vera genopbygger ileum, laver den også en meget biotilgængelig form for B12, hvilket gør aloe vera til et generelt B12-forbedrende middel.

Aloe vera bekæmper virus, bakterier, svamp (også skimmel) og parasitter (også orme). Den er utrolig god til at dræbe de patogener, der fremkalder tarmkræft, mavekræft og endetarmskræft, ligesom den fjerner H. pylori og virker støttende på bugspytkirtlen.

Aloe vera drik kan købes her

Kilde: Anthony William – Den medcinske seers kostguide

Spred glæden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.